logo somborski oglasnik


PRETRAGA OGLASA


PREMIUM KORISNIKPrikaz oglasa br. 102219 118 pregleda

PET TAXIBeograd

Prevoz pasa svih rasa i veličina, prevoz mačaka, zečeva, ptica i ostalih kućnih ljubimaca obavljamo u specijalizovanim transporterima koji poseduju celokupnu opremu kako bi se Vaš ljubimac osećao privilegovano dok se nalazi na putu ka veterinaru, izložbi, dresuri ili ka hotelu (tj. pansionu) i slično.
Psi spadaju u jednu veliku, možda i najveću, grupu kućnih ljubimaca. Zahtevaju, ali svakako i zaslužuju posebnu negu i brigu. S vremena na vreme neophodan je transport pasa do veterinara, dresera, izložbe, hotela ili do neke slične destinacije.
Spoznavši potrebu za prevozom pasa obezbedili smo za njih klimatizovana vozila sa punim konforom prevoza. Naša preporuka jeste svakako da uz psa pođe i vlasnik, ali u slučaju da to nije izvodljivo naš vozač će obaviti celokupan posao umesto Vas.
Poseban izazov postaje prevesti velike rase pasa. Ipak uz našu pomoć i velike rase pasa poput Mastifa, Bernardinaca, Doge, Dobermana, Šarplaninaca itd. biće sigurno i udobno prevezeni na dogovoreno odredište.
Tu smo za Vas ukoliko imate neodlozan put, odmor a voleli bi ste da Vam se ljubimac oseca kao kod kuce, tu smo za Vas. Nudimo Vam individulano cuvanje pasa u kucnim uslovima.
Ukoliko imate nekog ljubimca koji nije pas potrudićemo se da se i on udobno preveze na željeno odredište.KONTAKT:
Osoba za kontakt: Maja Marinkovic
Telefon: 0643359633
Cena:
svi oglasi korisnika | obriši oglas |

  Kategorija: usluge // transport Oglas predat: 08.09.2022. u 12:31:58   
FACEBOOK KOMENTARI


somborski oglasnik © 2010. Sva prava zadržana  |   uslovi korišćenja web dizajn i programiranje πβ