logo somborski oglasnik


PRETRAGA FIRMI


Žute strane - somborske firme

Tražite firmu, restoran, prodavnicu...
Stranice www.somborski-oglasnik.com uz male oglase nude Vam i imenik somborskih firmi. Dovoljno je da ukucate naziv tražene firme ili ključnu reč u pretraživač i prikazaće Vam se osnovni podaci firmi koje odgovaraju kriterijumima pretrage.

Ukoliko ne znate tačno šta tražite, a interes Vam je usmeren na određenu delatnost, pretragu naše baze možete obaviti i putem levoga menija, gde Vam nudimo imenik somborskih firmi razvrstanih po opštim delatnostima.

PRONAĐI FIRMU

Nema Vas u imeniku firmi? Prijavite se...
I Vaša firma, ukoliko se već ne nalazi, može se naći u našoj bazi somborskih firmi. Dovoljno je da unesete osnovne podatke preduzeća u za to predviđena polja. Podaci uneti u bazu, nakon što unos bude proveren od strane administratora, biće prikazivani na stranicama www.somborski-oglasnik.com.

Prijavi firmu
Ime firme *
Matični broj *
Opis *
adresa firme *
telefoni (fax) *
logo (slika)
e-mail
web adresa
delatnost *
 

Uputstvo
Polja označena zvezdicom su obavezna, ostala su opciona. Opis firme može sadržati do 260 znakova (računajući i razmake).
Logo firme mora biti manji od 100 kb i formata: jpg, gif ili png.

Za ispravnost podataka unetih preko forme jedinu odgovornost snose osobe koje su ih unele. Ukoliko dođe do promena podataka Vaše firme, kontaktirajte nas da ažuriramo bazu.

Ako se Vaša firma nalazi u imeniku, a Vi to ne želite, pošalite nam podatke putem kontakt forme, i nakon potvrde, firma će biti uklonjena iz baze.
somborski oglasnik © 2010. Sva prava zadržana  |   uslovi korišćenja web dizajn i programiranje πβ