logo somborski oglasnik


PRETRAGA OGLASA


PREMIUM KORISNIKUslovi korišćenja


1. Sajt www.somborski-oglasnik.com u celini je u vlasništvu njegovih tvoraca i vlasnika domena www.somborski-oglasnik.

2. Korišćenjem sadržaja stranica www.somborski-oglasnik.com ili bilo koje informacije sa stranice bezuslovno prihvatate uslove korišćenja. Zadržavamo pravo promene i modifikacije uslova korišćenja ovih stranica u bilo kojem trenutku.

3. Zaštitni logo i slogan, dizajn i informacije koje se nalaze na stranicama www.somborski-oglasnik.com su u našem vlasništvu. Tekstovi oglasa i fotografije ostaju u vlasništvu oglašivača. Svaka zloupotreba navedenih predstavlja povredu zaštićenih autorskih prava i kažnjiva je zakonom.

4. Pri korišćenju stranica www.somborski-oglasnik.com dužni ste osigurati istinitost objavljenih podataka. Somborski oglasnik ne preuzima odgovornost za istinitost podataka koje oglašivači daju u svojim oglasima.

5. Somborski oglasnik ne posreduje u trgovini između korisnika usluga, pa samim tim ne odgovara za bilo kakvu štetu, nemoralnu nameru ili ponudu od drugih osoba nastalu usled objavljivanja bilo kojih podataka iz oglasa oglašivača. Somborski oglasnik namenjen je punoletnim osobama i ne snosi nikakvu odgovornost za bilo koje postupke nastale usled korišćenja stranica www.somborski-oglasnik.com.

6. Za vlasništvo nad autorskim pravima na tekstove, fotografije, dizajn i ostalo koji se koriste u oglasima, te kvalitet roba i usluga koje se oglašavaju na stranicama www.somborski-oglasnik.com odgovara isključivo oglašivač.

7. Svi eventualni sporovi nastali iz odnosa korisnika i oglašivača (kako zbog istinitosti podataka o korisniku ili oglašivaču, sadržaju ponude, o predmetu i ceni ponude i slično) rešavaju se isključivo između korisnika i oglašivača. Somborski oglasnik nije odgovoran za bilo kakvu štetu bilo koje vrste nastale kao posledica takvih odnosa.

Pravila / Uputstvo

1. Oglase mogu predati samo privatna lica. Ime firme, logo, link ka web sajtu i slično će biti uklonjeni iz oglasa pre objavljivanja.

2. Oglas mora sadržavati specifične podatke o predmetu koji se prodaje. Opis se mora odnositi samo na predmet prodaje. U oglasima nije dopušteno oglašavanje ostalih predmeta, usluga, potražnje ili bilo čega drugog što nije direktno predmet prodaje.

3. U jedan oglas dopušteno je upisati samo jedan predmet prodaje, osim ako ne predstavlja komplet. Liste proizvoda nisu dopuštene.

4. Slike u oglasu moraju biti slike predmeta koji se prodaje. Nije dopuštena objava logotipa, banera, vizit-karti, fotografija osoba...

5. Nije dozvoljeno objavljivanje linkova ka drugim web sajtovima.

6. Oglasi moraju biti napisani na srpskom jeziku, latiničnim pismom (zbog pretrage oglasa).

7. Naslov oglasa mora opisivati predmet prodaje. U naslov, kao i tekst oglasa, nije dopušteno upisivati više jednakih znakova zaredom (npr.: *** automobil ***) niti ga pisati samo "VELIKIM" slovima - smatra se "vikanjem".

8. Oglas mora sadržajno pripadati u primerenu rubriku. Korisnik može za jedan predmet predati samo jedan oglas.
Jednako tako, nije dopuštena objava oglasa za isti predmet u dve različite rubrike.

9. Zabranjeni oglasi

  • Zabranjeno je neistinito i lažno oglašavati predmete i usluge.
  • Nisu dopušteni oglasi koji pozivaju na nasilje, uvredljivi su ili nude predmete i usluge koje su zakonom zabranjene,
  • Nije dopušteno oglašavanje medicinskih ili medicinsko alternativnih postupaka i metoda, lekova i droga,
  • Nije dopušteno oglašavanje oružja i municije (osim sportskog),
  • Nije dopušteno oglašavanje duvana i duvanskih proizvoda,
  • Nije dopušteno oglašavanje alkohola (osim piva i vina),
  • Nije dopušteno oglašavanje prostitucije i pornografskih sadržaja,
  • Oglasi koji pozivaju na sudelovanje u raznim mrežnim marketinzima i piramidalnim igrama nisu dopušteni. Jednako tako, nisu dopušteni oglasi koji pozivaju na igranje igara na sreću.
  • Takođe, nisu dopušteni oglasi koji na bilo koji način nisu u skladu sa Zakonom o oglašavanju.

10. Somborski oglasnik ima pravo urediti ili izmeniti ili ne objaviti oglase i to bez najave, a u okolnostima kada proceni da oglas šteti ugledu stranica www.somborski-oglasnik.com. Somborski oglasnik ima pravo odbiti objavljivanje oglasa i za navedeno nije dužan dati nikakvo objašnjenje.

11. Stranica www.somborski-oglasnik.com može sadržavati linkove prema drugim web stranicama kao i reklamne banere, ali ne odgovara za usluge ili proizvode do kojih se došlo pomoću stranice www.somborski-oglasnik.com na taj način.

12. Stranice www.somborski-oglasnik.com mogu biti povremeno nedostupne radi raznih tehničkih kvarova.

13. Sva autorska prava Somborskog oglasnika zakonom su zaštićena.

14. Svi materijali na stranicama www.somborski-oglasnik.com objavljeni su u dobroj nameri.

15. Hvala Vam na razumevanju i želimo Vam ugodno korišćenje stranica www.somborski-oglasnik.comsomborski oglasnik © 2010. Sva prava zadržana  |   uslovi korišćenja web dizajn i programiranje πβ